lauantai 31. maaliskuuta 2012

Major ketutus

Sattuipa tässä sellanen hauska juttu muutama päivä sitten, että naapurirapussa asuva irralla pihalla oleva koira kävi Halin päälle, kun lähdettiin iltalenkille. Tosi kiva. Tilanteessa eniten vituttaa se, että Hali kehitti viime juoksujen aikana remmirähinäongelman, koska se ei kestä muita koiria omassa tilassan (ja tila tuntuu olevan aika laaja) silloin kun sillä on juoksut. Tilanteen pahensi se, että silloin karkasi yksi koira luokse, kun Hali oli remmissä. Hali nosti pelkorähinän, koska se on tottunut siihen että remmissä ei moikkailla muita koiria. Hali säikähti tilannetta niin paljon, että se kirjaimellisesti valahti valkoiseksi, limakalvot olivat ihan vaaleat. Tämän jälkeen homma meni ihan älyttömäksi, ja ohitukset on olleet tosi vaikeita. Tässä on tehty puoli vuotta älyttömästi töitä, että on saatu ongelma kuriin ja oltiin juuri edistytty siihen pisteeseen, ettei Halia tarvinnut houkutella käyttäytymään ohituksissa hyvin, vaan se teki itse sen valinnan. No arvatkaapa vaan tekeekö enää. Jokainen vastaantueva koira aiheuttaa taas sen, että karvat nousevat pystyyn ja alkaa epävarma pöhiseminen. Vituttaa ihan älyttömästi.

Halilla on by the way silmätulehdus, joten ollaan nyt muutama päivä saikulla. Ostin sille tajuttoman kokoisen luun, että sillä on jotain puuhaa eikä pyörremyrsky sisusta asuntoa uuteen uskoon. Vaikka kyllähän se kestää kolmisen päivää ihan rennosti tekemättä mitään. Mutta viihtyypähän paremmin ja omistajalla on aikaa kouluhommiin (lue: laiskotteluun).

Koulusta tuli mieleen, että klinikkavuosi on kyllä syönyt kaikki voimat enkä mä muista enää mitään. Siis ihan oikeasti. Mun on kirjoiteltava muistilappuja hoidettavista asioista ja niitä lappuja lojuu pitkin kämppää. En saa enää edes kukkia kasteltua ellen kirjoita lapulle että se on tehtävä. Enkä mä muista niitä lappujakaan sitten katsella, kappas vaan että on kukat kuolleet :D Ja vaikka kuinka yritän esim. kirjoitella kalenteriin ylös tokokoe ilmopäiviä, niin enhän mä niitä sitten kuitenkaan muista, taas meni ohi yksi koeilmottautuminen. Älkää menkö eläinlääkikseen, jos ette halua olla seniilejä ennen kolmenkympin ikää!

On siirrytty tekemään kaukoja ulos. Ihan kivasti menee. On se kyllä hassu koira, ensimmäisellä kerralla se oli ihan ihmeisssään, että miksi näitä täällä tehdään, ja piti pälyillä joka suuntaan. Luuli varmaan että siihen on joku koira haudattuna :D

Voi olla että Hali aloittaa juoksut kohta, koska on vähän ulkoisia merkkejä ja narttukaverit Ama ja Ilo ovat juoksussa. Eläinläkäriopiskelijoiden koirat hengaavat sen verran tiiviisti yhdessä, että todennäköisesti on kierrot aika synkronoituneet.

Eilen vietettiin kurssiryhmän kanssa mustikkateemailtaa. En juo ehkä vähään aikaan mustikkashotteja. Oli kyllä hauskaa, mutta nyt sitten on vähän rokulipäivä. Toisaalta mikäs tässä makoillessa, kelpie jaloissa ja kolmijalka kainalossa.

Huomenna pitää mennä agiseuran kisoihin töihin.

1 kommentti:

  1. Voi ei! Siis mikä näitä Vantaalaisia koiranomistajia vaivaa??? Tuo on ehkä turhauttavinta ikinä, kun on kuukausitolkulla tehnyt töitä ja sitten kaikki menee hukkaan, kun joku fiksu päästää koiransa kimppuun :( Ettei vaan ollut keskikokoinen, ruskea karvakasa?

    VastaaPoista