tiistai 26. helmikuuta 2013

Agikisat Lempäälässä 24.2.

Tuomarina toimi hyppyradalla Esa Muotka ja agiradalla Anne Huttinen. Agiradalla tuomarilla oli myös mukana tuomariharjoittelija.

Hyppyrata oli aikas hauska, paljon putkea ja kovaa kyytiä. Tokan hypyn jälkeen välimatka kepeille oli tosi lyhyt, enkä saanut himmattua Halia riittävästi vaan se syöksyi toisesta välistä sisään. Lisäksi tuli vielä yksi kielto putkesta, kun ohjasin huolimattomasti kuolleeseen putkikulmaan. Muuten rata oli aika jees. Mä tosin varmaan taas hätiköin liikaa, vaikka kuinka yritin olla rauhallinen. Eli siis hypäriltä 10 p.

Toinen rata oli agirata. Hali ei pysähtynyt puomin kontaktilla vaan hyppäsi alas kontaktipinnalta. Tästä 5 p, mikä sinänsä ihan reilua koska ei se mikään kaunis kontakti ollut, mutta vähän harmitti koska itse näin että se osui kontaktille. Muuten rata meni hyvin ja nopealla ajalla (-15,55). Sijoituttiin tällä suorituksella joka tapauksessa kolmanneksi.

Mä yritin olla rauhallinen ja luottaa koiran taitoihin, mutta varmaan mun ohjaus taas aika kaahottamiselta näytti. Musta tuntuu, että mä joko oon ihan lamaantunut ohjatessa tai sitten rupean kaahottamaan ja huidon minne sattuu... Harmi etten saanut näitä videolle.

Hali käyttäytyi alkuun hallissa aika rauhallisesti, mutta agiradan vuoroa odotellessa se rupesi hermoilemaan ja haukkui välillä.

Remille päivä oli oikein antoisa, kun se sai kisaratojen välissä hengailla hallissa. Tuli juteltua kelpi-ihmisten kanssa ja ranskalainen keräsi huomiota monilta. Pää sai taas kommenttia, että melkonen äijä siitä tulee. Remin päivän kohokohta oli, kun se sai tutustua isoihin wk uroksiin Kamiin ja Lediin. Ledistä tuli alkujännityksen jälkeen Remin uusi idoli :) Ja apua muuten; tämä pikku sintti on kohta jo saman korkuinen kuin aikuiset kelpieurokset!

Viikonloppu vietettiin Viasvedellä maalla. Koirat harjoittelivat siellä päivittäin perusjuttuja kuten rauhallisena sisälle tulemista ja ihmisten rauhallista tervehtimistä (siellä lappaa väkeä vähän väliä, joten harjoitusmateriaalia oli runsaasti).

Hali on ilmottu tokokokeeseen parin viikon päästä, pitää aloittaa kisakokonaisuuksien ja palkattomuuden treenaaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti