torstai 5. tammikuuta 2012

Tylsä torstai

Ei sitten päästykään tänään tokotreeneihin, kun ne siirrettiin jonnekin nurmijärven takamaille. Vähän liian pitkällä. Pitäisi kyllä järkkäillä tokotreenit vaikka agihallille, ei tuolla ulkona voi treenailla. Pimeetä ja jäätä ja loskaa ja märkää. Tänään kyllä tehtiin muutama lyhyt paikkamakuu kesken keppileikkien. Jätin kepin noin metrin päähän Halista ja hieno kontakti pysyi. Vapautin n. 20-30 sekunnin tiiviin kontaktin jälkeen kepille. Hauskaa tuntui Halilla olevan, mutta tiedä häntä lieneekö makoilu kyllästyttänyt, koska kun lopetetttiin, keksi kelpie juosta rusakon perään ja juoksikin pitkälle. Yleensä se vain pyrähtää perään ja tulee heti takaisin. Nyt vain näkyi kuinka kaukana viipotti jokin musta salama pitkin metlan kartanon maita. No tulipahan hyvää lihaskuntoa. Hyvä ettei ollut autotietä lähellä. Illalla tehtiin vielä vähän kaukoja olkkarissa, tekniikkaa vaan hiottiin. Hassua, että jos mä istun, niin seiso-istu on vaikea ja jos mä seison niin istu-seiso on vaikea. Outo eläin :D

Huomenna on vapaapäivä eli tietenkin aksaamaan. Siitä lisää myöhemmin.

Pistän tähän tän meidän treenivideon. Aika sähellystä. Se siis on kooste useista pikkupätkistä eri treeneistä. Itse tykkään katsoa äänettömällä, hirveetä kiekumista :) Täytyy harjotella ohjaamaan ilman ääntä, menee paljon paremmin kun malttaa pitää suunsa supussa ja keskittyy ohjaamiseen. Nyt tulee huudeltua ja suhistua joka välissä. "Hali Hali tässä tässä shhh shhh!"... Ihan kamalaa :D Videolta olen saanut hyvän käsityksen myös siitä, että Hali tarvii hyppytekniikkatreeniä, se hyppää ihan väärin. Etenkin pituudella huomaa kuinka se vetää jalat mahan alle suppuun. Täytyy koittaa päästä johonkin hyppytekniikkakurssille.


Nojoo ylläri, en mä osaakaan laittaa tätä tänne. Jostain syystä palvelin hylkää videon. Tekniikan ihmelapsi odottelee neuvoja viisaammalta taholta ja katsotaan saadaanko video sitten näkyviin.

Uuno kissa kävi tänään vatsaonteloultrassa, kun meillä oli ultrausharjoitus. Uu on laihtunut kovasti viime kesästä lähtien ja oksentelee usein, joten pelkäsin että sieltä löytyy lymfooma, kolangiitti, pankreatiitti, IBD, you name it. No eipä onneksi löytynyt mitään, joten oksentelu johtuu todennäköisesti ruoka-aineyliherkkyydestä tai siitä, että välillä Uu syö ahmien ruokansa, kun kuitenkin  koko lauma syö vierekkäin. Uu syökin nykyään erillään muista, ja oksentelu on selkeästi vähentynyt. Laajan verenkuvan tutkin siitä töissä jo loppusyksystä, kaikki oli näytteissä ok. Eli hyvä ettei mitään hälyttävää löytynyt, täytyy kokeilla hypoallergista dieettiä hoitokokeiluna. Mä en kyllä jaksa enää yhtään kipeetä kissaa. Yhdellä on nivelrikko, toinen oksentelee ja laihtuu ja kolmannelta irtosi jalka. Onneksi Luka on (vielä) ok (nyt pitää koputtaa puuta). Huoh. Eläinlääkärin eläin ei voi olla terve.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti