keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Blogiblokin selätys

Aikaa on vierähtänyt melkoisesti edellisestä päivityksestä. Vietin paljon aikaa viime kevättalvena tietokoneella tehden lisensiaatintutkielmaa. Blogin kirjoittaminen jäi, koska ei huvittanut näpytellä yhtään mitään ylimääräistä koneella (lukuunottamatta tietenkin jauhantaa facebookissa). Nyt ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni, ja päivittää blogia.

Paljon on tietenkin tapahtunut.

Hali sterkattiin tähystyksellä viime joulukuussa. Toipuminen leikkauksesta oli tosi nopeaa, suosittelen tähystystä lämpimästi. Mua vähän etukäteen pelotti miten leikkaus vaikuttaa Haliin, mutta pelot on osoittautunut turhiksi. Hali on paljon tasaisempi luonteeltaan, ja sen kanssa treenaaminen on tosi kivaa nykyään. Se yrittää selkeästi aina parhaansa.

Remi on käynyt polvitarkissa, MH kuvauksessa ja Maailmanvoittaja näyttelyssä (!). Polvet 0/0, näyttelystä EH. MH videon yritän laittaa tänne joku päivä. Näytttelyssä Rem käyttäytyi hienosti. Oli nimittäin pieni pelko puserossa, sillä kenraaliharjoituksissa match showssa se käyttäytyi vähemmän edukseen...

Agility on ollut tauolla. Ollaan lähinnä käyty paimentamassa ja tokoiltu, sekä tehty metsälenkkien lomassa esineruutua yms.

Mun piti ilmoittaa Hali tokokokeisiin, mutta voittajaluokassa ei ollut tilaa, joten ilmoitinkin sitten Rempulan. Nyt koitetaan tehotreenata parin viikon ajan ennen kisoja.

Rem on kyllä hieno pieni pakkaus. Se on ihan liekeissä aina kun saa tehdä jotain. Katsotaan mihin pisteeseen saadaan treenattua kisoihin mennessä. Me on kuitenkin  tehty liikkeitä vaan tosi pienissä pätkissä ja lähinnä vaan pidetty hauskaa. Ei olla tehty ollenkaan kokonaisia liikkeitä tai kisamaista treeniä.

Nähtäväksi jää :)

Mutta huh, nyt oon saanut selätettyä tän blogiblokin. Lisää seuraa myöhemmin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti