tiistai 13. marraskuuta 2012

Hali on jalkapuoli

Täällä vähän sairastellaan. Itse olen tulossa flunssaan ja  Halin vasemman kannuksen antura on halki. Kökköä asiassa on se, että kannuksen trauma sattui varmaan jo torstaina, koska huomasin torstai-iltana pienen veriläntin sohvalla. Hali oli aiemmin illalla tehnyt katoamisjuoksut pimeän pellon halki varmaan rusakon/ketun perään, ja todennäköisesti se on sen sillä reissulla satuttanut. Syynäsin sitten noin päällisin puolin elukat läpi, mutten huomannut mitään. Ei ole suutarinlapsella kenkiä ei. Eli tosiaan vasta lauantaina huomasin haavan, Hali kun on tuollainen ettei paljon näytä fyysisiä kipuja enkä huomannut että se olisi erityisen paljon nuollutkaan jalkaa. Tikattava se olisi kyllä ollut, mutta ei enää siinä vaiheessa voinut ruveta tikkaamaan. Nyt sitten hoidetaan haava kuntoon avoimena, hydraillaan ja kipulääkkeet ja antibiootit on kehissä.

Haava maanantai-iltana eli kolme päivää hoidon aloittamisen jälkeen


Jäi sitten tämän takia agitreenit väliin eilen. Käytiin sen sijaan illalla vähän tokoilemassa, koska kummallakin koiralla oli paljon virtaa. Halin jalka ei tokoliikkeitä juuri haittaa, koska ei kuitenkaan onnu jalkaa. Halin kanssa otettiin noutoa, luoksetuloa ja ruutua. Remin kanssa leikittiin, aika ärripurrina se jo repii lelua :) Sivulletulot sujuu jo kivasti Remin kanssa.

Remin kanssa on ruvettu opettelemaan odottamista, eli ulko-ovesta tai autosta ei tulla ilman lupaa. Kyllähän tästä penskasta potkua löytyy: tänään autossa odottaminen sujui jo muuten hyvin, mutta Remi rupesi örisemään ja kiljumaan mulle takapenkiltä kun sitä harmitti niin kovasti, ettei ollut lupaa tulla pois :D Pikku sisupussi.

Tänään kävin tallomassa Halille jäljen (jalka toki on huolella paketoitu aina lenkkejä varten). Hyvin meni, vaikka jäljestä tulikin aika vaikea (Haastavaa maastoa, paljon risukkoa ja tuli tehtyä useampi mutka. Namejakaan en laittanut joka askeleelle.) Hyvin Hali pysyi jäljellä, tosin taas lopussa harhautui muutaman metrin sivuun, mutta löysi sitten takaisin jäljelle. Ensi kerralla pitää tehdä joku helpompi jälki, ettei noita eksymisiä sattuisi. Remikin sai tehdä ensimmäisen jäljestysharkan eli nakkiruutua. Hetkittäin se keskittyi kivasti, mutta muutaman kerran sai hepulikohtauksen. Oli ilmeisesti niin hauskaa, että piti vähän riemuita jäljestämisen välissä :D

Jäljeltä ajettiin Murren Murkinaan hakemaan kuivaruokaa ja pakastelihoja. Remiä kovasti ihailtiin, ja Remi oli aika polleaa poikaa kun sai niin paljon huomiota :) Hali sai uuden pannan hävinneen tilalle.Oon joutunut käyttämään Halilla Niilon vanhaa pantaa, mikä on ollut tosi kurjaa, koska pannat on mun mielestä niin henkilökohtaisia ja on ollut Niiloa ikävä, kun sen pantaa on Halin kaulassa katsellut.

Viime lauantaina Remi oli mun mukana seuran agikisoissa. Se sai paljon hyviä kokemuksia ja käyttäytyi enimmäksenn tosi hienosti, odotteli häkissäkin rauhallisesti ja nukkuin päikkäritkin hallin melussa.

Sunnuntaina täällä olikin ihan kauhea härdelli, kun jokainen elukka pisti parastaan ettei mulla käynyt aika pitkäksi niiden sotkujen siivoamisessa. aamulla mm. olohuoneessa odotti tällainen näky:

Remi sisustaa.

Meillähän ei saa yleensä nukkua sängyssä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti