tiistai 6. marraskuuta 2012

Pikapäivitys

Eipä tässä ihmeempiä, mutta pikainen päivitys ennen aamulenkkiä. Ja jess, siellä paistaa aurinko! :)

Olin viikonloppuna risteilemässä ja Remi oli hoidossa Erjalla ja Tapiolla. Hyvin oli kuulemma mennyt. Penskaa ensin vähän jänskätti muut koirat, mutta rentoutui kyllä pikkuhiljaa ja pian se rallattelikin iloisesti pitkin pihaa :)

Eilen ajeltiin hallille treenailemaan, koska sää oli mitä hirvein eikä paljon huvittanut lenkkeillä. Halin kanssa pidettiin kontaktitreenit ja Remin kanssa leikkitreenit sekä vähän tokon alkeita. Imuttaminen on muutes aika vaikeaa noin pienen kanssa, tuli koitettua :) Remillä tuntuu olevan melko hyvä keskittymiskyky ja se selkeästi funtsii, mitä siltä halutaan. Eräs toinen tuntemani kelpie nimittäin on kyllä alusta asti ollut sellainen elohiiri hössöttäjä, ettei sille liialliselle funtsimiselle juuri jäänyt aikaa. Toivotaan että sama rata jatkuu kunhan penneli rupeaa aikuistumaan.

Kontaktit meni Halin kanssa eilen melko hyvin, mutta aika kiihtyneessä mielentilassa se oli aluksi, ja saatiin sen kanssa tehdä töitä ennen kuin rupesi kuuntelemaan paremmin.

Eilen illalla Remi pääsi tutustumaan Laikkuun, viisikuiseen noutajamixiin, joka olikin Remistä aika kiinnostava, mutta vähän jännä. Kovasti toinen olisi halunnut leikkiäkin, muttei ihan vielä täysin uskaltanut, koska Laikku teki niin isoja loikkia että pientä kelpietä vähän hirvitti.

Remi nosti muuten koipeaan eilen ekaa kertaa, taisi tosin olla täysi vahinko :D

Noniin, ja tätä kirjoittaessa toi riiviö söi nettipiuhan poikki. Nytkö se alkaa...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti