torstai 1. marraskuuta 2012

Treenailuja

Maanantain agitreeneissä saatiin kunnon ahaa-oivallus siitä, kuinka kelpie kääntyy. Tehokkaan palkkauksen ja suhinan kanssa saatiin tosi hienoa edistystä aikaan. Timo halusi testata Halin ohjaamista, ja oli tosi kiva nähdä kuinka se kykenee toimimaan, kun joku kokeneempi ohjaa sitä.

Käytiin tänään treenaamassa käännöksiä ja lähtöjä aamupäivällä. Yhteistyö toimi Halin kanssa, ja lähdöt oli melko onnistuneita. Remin kanssa pidettiin leikkitreenejä Halin treenauksen ohessa.

Eilen käytiin metsälenkillä ja treenattiin lenkin jälkeen tokoa. Luoksetulon stoppi oli hieno, treenattiin sitä myös suoralla matkalla eikä aina vain takaakierron kautta.  Noudon luovutus on myös edistynyt, mutta ihme fiksaation Hali on nyt kehittänyt kapulaan. Sen pupillit laajenee lautasiksi, kun se näkee kapulan. Ruutua otettiin myös, ja paikka löytyi jo tosi kivasti. Testasin ruudun paikan hakemista myös niin, että ruutu oli mun ja Halin välissä. Ensin tuli läpi, mutta toisella yrityksellä onnistui hienosti. Vikaksi tehtiin kaukot (istu-maahan), jotka menikin tosi hyvin.

Remin kanssa pidettiin ekat treenit ulkona, ja sytyteltiin leikkimistä kahden lelun leikillä. Hyvinhän tuo syttyi :)

Autossa odottaminen häkissä on Remistä kamalaa. Hali taas otti yllättävän hyvin, vaikka riehutin pentua sen nenän edessä. Eilen Remi jäi ekaa kertaa yksin kotiin, kun lähdin illalla pyörälenkille Halin kanssa. Jäin joksikin aikaa rappuun kuuntelemaan, hiljaista oli. Kun tultiin takaisin, pentu löytyi nukkumasta omalta paikaltaan :)

Halin kanssa tehtiin viime viikolla jälki, joka vanheni kaksi tuntia. Pari kertaa harhautui jäljeltä, mutta muuten teki tosi hienoa työtä.

Kohta lähdetään Remin kanssa treffaamaan kaverin 14 viikkoista kääpiöpinserin ja jack russelin sekoitusta. Eilen käytiin Remin kanssa kylässä mun äidillä, ja Remi sai tutustua vanhaan kääpiömäyris Iivariin, joka olikin Remistä tosi ihana. Espanjalainen Sisu-Petteri sen sijaan sai tutustua Remiin portin takaa, koska Sisu on tulisieluinen espanjalainen eikä ihan luotettu siihen pennun kanssa. Remi otti tilanteet tosi hyvin.

Ohessa muutama kuva, ei tosin kovin hyvälaatuisia. Kuvat on pari päivää vanhoja. Nyt Remillä on noussut korvat jo pystyyn :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti