torstai 26. syyskuuta 2013

Syksyn tullen..

.. Ollaan palattu normaalikuvioihin ja päästy treenailemaan enemmän. Blogi on ollut pimennossa näköjään jo hyvän tovin, kaikennäköistä on kuitenkin puuhasteltu. Laitan tässä iltapuhteiksi pikapäivityksen ja koitan ryhdistäytyä jatkossa blogin päivittämisessä.

Hali pääsi loppukesästä muutamia kertoja lampaille Remin ollessa juoksuevakossa lähes kuukauden päivät. Hali on hetkittäin väläytellyt ihan kivannäköistä paimennuskuviota, mutta paljon on töitä edessä Neiti Kaahottajan kanssa. Paimennukseen keskitytään nyt syksyllä säännöllisemmin. Remi on päässyt muutaman kerran sytyttelemään ja kyllähän sillä idea on hallussa.

Hakutreenitkin ovat taas pyörähtäneet käyntiin. Niistä lisää myöhemmin. Agility alkaa lokakuun alussa, tosi kiva päästä aksaamaan pitkästä aikaa ja Reminkin kanssa voidaan kunnolla ruveta treenaamaan :)

Tokoiltu on enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Halin kanssa tarkoitus on katsoa joku avoluokan koe tähän syksyyn, katsotaan ehditäänkö korkata voittaja vielä tänä vuonna. Remin kanssa on pikkuhiljaa otettu tokoilussa vähän vakavapaa asennetta. Tänään päästiin pitkästä aikaa kunnon häiriötreeneihin. Hali oli ihan pro ja Remikin kykeni aika kivasti keskittymään vaikkei ikinä ole ollut noin paljon häiriötä ympärillä.

Remi käväisi viikko sitten virallisissa luustokuvissa ollessaan Erjalla ja Tapiolla hoidossa, tuloksia odotellaan.

Lisää tarkempia kuulumisia myöhemmin.

Kelpot ja syksyn värejä





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti