torstai 20. syyskuuta 2012

Eipä tässä ihmeempiä...

Eipä ole mitään ihmeempää kerrottavaa, mutta välttelen kouluhommia (pitäisi kai jotain ruokamyrkytystä selvitellä...) :P

Eilen lenkillä ei ollut tarkoitus treenata, eikä ollut mitään treenivehkeitäkään siis mukana. Hali kuitenkin vaikutti olevan niin kivassa vireessä vesisateesta huolimatta että treenailtiin sitten extempore ja käytin remmiä palkkana. Ei vitsi, kuin upeesti koira teki töitä! :) Otettiin avoimen liikkeitä (hyppyä ja noutoa lukuunottamatta). Olin tosi tosi tyytyväinen tekemiseen. Vitsi ku ehtisi useemmin treenata, tänäänkään ei oo ehditty ku oon ollu koko päivän töissä.

Aamulla sen sijaan ehdittiin aksaamaan. Harjoiteltiin keppejä ja kontakteja, ja etenkin aata joka rupesikin sujumaan. Kelpi selvästi kaivoi muistinsa kätköistä että nii näinhän tää kuului tehdä (kun on sen kanssa ollut viime aikoina ongelmia :) Kepit meni hyvin myös. Yhen kerran meni tokasta välistä sisään, muuten haki hienosti oikean kohdan myös 90 asteen kulmasta ja oikealta puolelta, mikä on Halille paljon vaikeempi puoli.

Oli ihan mielettömän upea aurinkoinen syysaamu ja oli tosi kiva olla puuhaamassa kelpin kanssa. Hyvä alku hyvälle päivälle :) Halikin käyttäytyi oikein mallikkaasti.

Vähemmän mallikkaasti se käyttäytyi tässä pari päivää sitten, kun tuli todettua että aina ei kelpienkään turkki ole maailman helppohoitoisin. Etenkään kun kyseinen kelpi keksi pyöriä sellaisessa kasassa aitoa tavaraa elikä rehellisesti sanottuna p*****a, että olisi ihminenkin pystynyt jäljestämään sitä hajutunnelia pitkin, mistä tämä elävä pökäle oli kulkenut. Voi luoja. Olipa kiva homma pestä koira kahteen kertaan shampoolla ja siihen päälle desinfioida kylppäri ja itsensä. Ja kaiken kruunasi se, että kaverilla on ihan hillitön karvanlähtö niin sitä karvaakin irtosi pesun aikana aika kiitettävästi ja oli hieman viemärit tukossa. Ei paljon naurattanut. Etenkään sen jälkeen, kun tajusin että koira oli käynyt kuivattelemassa itsensä mun puhtaisiin lakanoihin sillä välin, kun pesin kylppäriä, vaikka nimenomaan kielsin menemästä makkariin. Eikä se haju pesuista huolimatta siltikään täysin lähtenyt. Koko kämppä haisi aika tuoreelta, piti vähän suitsukkeita poltella. No onneksi omistaja pääsi tän operaation jälkeen joogaan ja saunaan niin mieli pääsi vähän lepäämään.

Tilasin Haltsulle kolmevuotissyndelahjaksi uuden paikan, joka saapui eilen. Se on maailman rumin, epäkäytännöllisin, ihan liian iso eikä Hali tykännyt siitä :D Loisto-ostos siis. No onneksi tänään tuo tuntuu jo kelpuuttaneen paikan ja ainakin Lukkis tykkää siitä. Muut kissat tykkäävät enemmän pahvilaatikosta, joka tuli paikan mukana. Tohon mahtuisi tosin nukkumaan ainakin 20 Lukkista. Ehkä mun pitää hommata uus koira, kyllä tohon kaksi kelpietä mahtuisi vierekkäin pötköttelemään ;) No ei kait, en oo hommaamassa. Tässä yhessäkin on vielä ihan riittävästi puuhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti