lauantai 24. marraskuuta 2012

Pentutreffit

Nähtiin tänään Remin Pinko sisko. Aluksi Remiä jännitti kauheasti ja oli kaikki karvat pystyssä. Mukana oli aluksi myös lauma muita koiria, eikä Remi ole varmaan ikinä nähnyt kerralla niin montaa erinäköistä ja -kokoista koiraa, eli se teki tilanteesta entistäkin jännemmän Remille. Lopulta ujous selätettiin ja siskon kanssa olikin sitten tosi kiva peuhata. Pinko on kyllä ihan yhtä ihku kuin Remikin :)

Ohessa muutama Pinkon omistajan Suskun ottama kuva.

Pinko oikealla, Remi vasemmalla
Pinkoa rupesi jännittämään, kun Hali tuli mukaan kehiin.


Remiäinen

Remi tuijottaa. Toi on muuten tosi tyypillistä Remille, että jättää oikean etutassun alleen mennessään makuulle.

Halin kanssa treenattiin Pinkon lähdettyä vähän tokoa. Ensin otettiin ruutu, joka menikin aika kivasti. Teen nyt niin, että käyn näyttämässä sille ensin kädellä oikean paikan, koska välillä herkkis kelpie turhautuu liikaa, jos en anna yhtään apuja, ja sitten homma menee ihan räkyttämiseksi. Tänään haki paikkaa loppua kohden hienosti, alussa tarjosi paikkaa pari kertaa ruudun edestä. Otettiin myös paikan hakemista niin, että ruutu oli mun ja Halin välissä. Tosi hienosti pysähtyi keskelle ruutua. Annan Halille yleensä namin suuhun ruutu-käskyllä, koska haukahtaa usein lähtiessään kohti ruutua.

Tokana treenattiin luoksetuloa. Ensin tehtiin lyhyeltä matkalta stoppeja ilman käsimerkkiä, ja Hali pysähtyi tosi hienosti. Muutaman toiston jälkeen se rupesi ennakoimaan, jonka jälkeen annoin sen juosta kiinni leluun jalkojen välistä. Sitten otettiin vauhtiluoksetulo pidemmältä matkalta ja vikaksi tavallinen eteentulo ilman stoppia. Ensin Hali nousi ylös, kun jätin sen perusasentoon, eikä reagoinut ensin tänne käskyyn. Kun otettiin uudestaan, annoin käskyn nimellä (Halitänne), jolloin lähti laiskasti laukaten tulemaan. Eteentulo oli kyllä ihan bueno. Toi juoksujen alkaminen vaikuttaa kyllä taas treenaamiseen, Hali on ihan muissa maailmoissa ja kaikki hajut kiinnostaa sitä eikä mikään sanominen meinaa mennä perille ensimmäisellä tai toisellakaan käskyllä. Huoh. No eihän se ole kone mutta on tää kyllä niin persiistä välillä. Sterkka suunnitelmissa alkuvuodelle. Todennäköisesti Hali sterkataan tähystyksellä, toipuu sitten nopeammin.

Halin anturahaava. Vielä on matkaa paranemiseen.
Remi testaa uutta takkia. Ja korva lerpattelee taas :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti