lauantai 6. lokakuuta 2012

Ensimmäinen LUVA

Jess, tänään me saatiin se eka LUVA :) Oltiin kisoissa Vantaan Ojangossa Vuokkoset areenalla. Kisat järkjesti HSKH ja tuomarina toimi Asko Jokinen.

Rata ei ollut mikään ihan nätti, juoksi puomin kontaktin läpi ja mä olin taas myöhässä joka valssissa. Ei se hyödytä enää siinä vaiheessa valssailla, kun koira on jo ponnistanut... Ja tosi koomista, kun on juuri käyty niitä käännöksiä suhinalla treenaamassa niin eipä käynyt mielessäkään suhista radalla :D Ihme meininki. Välillä mietin liikkuuko sitä omassa pääkopassa juuri mitään. No, ehkä ensi kerralla sitten. Joka tapauksessa  0 vp, aika 35,10 s (ihanneaika 50s) ja 2.sija.

Toka rata olikin sitten Hyl, koska en kertonut tarpeeksi selkeästi, että putkelta käännytään vasemmalle ja Hali räiskäytti edessä olevan esteen. Puomilta juoksi taas läpi, jäätiin sitä treenaamaan enkä ummikkona tajunnut että sitten pitää poistua radalta joten jatkettiin rataa ja tuomari joutui poistamaan meidät. Hupsista vaan vähän noloa, mutta tiedänpä sitten ensi kerralla :)

Nyt alkaa kontaktitreenit ihan tosissaan. Niille pysähdytään. Piste. Täytyy koittaa päästä ensi viikolla treenaamaan joku päivä. Tää koulunkäyminen vaan haittaa mun koiraharrastusta. Nii ja pitäisi vissiin joskus töitäkin tehdä, lisää rahareikiä taas tulossa ;)

Ohessa vielä video, kiitokset Merjalle kuvaamisesta.


2 kommenttia: