lauantai 13. lokakuuta 2012

Koiranko tahdot?

Yhdenkö vaan? Siitä lähtee lauma kasvamaan :)

Elikä parin viikon päästä meidän porukkaan liittyy uusi perheenjäsen, kun kelpiepoika lentää Suomeen Ranskan maalta :) Penneli tulee mulle sijoitukseen Erja ja Tapio Mäntysalon kautta (kennel Nallikallion) Kaveri on linjaltaan working mallinen ja väriltään red and tan. Ja varmasti aivan syötävän söpö ja ihana :) Vanhemmat ovat Dragonheart Indy (u) ja Belrieve Flame (n) ja pennun nimi on Ringarooma Habanero.

Oon viime aikoina miettinyt pennun ottamista, mutta aikataulun suhteen homma oli tarkoitus ajoittaa jonnekin vuoden päähän. Tää tulikin melko puun takaa, mutta en halunnut tarjouksesta kieltäytyäkään :)

Kohta siis on taas pakka sekaisin ja pissapaperit kehissä. Metalliaitaus ja portti makkariin on hankittu ja kämppäpaperit isompaan asuntoon on pistetty vetämään. Innolla odotan millainen tyyppi sieltä Suomeen saapuu :)

Halin kanssa on tällä viikolla tokoiltu ja käyty aksaamassa pari kertaa. Eilen treenailtiin kahdestaan aksaa, ja koitin keskittyä siihen, että etenen enkä jää aina kökkimään joka esteelle. Kyllähän se heti tulosta tuntui tuottavan, ja vaikeetkin pyörittelyt sujui normaalia paremmin kun rytmitys oli parempaa.

Tokossa on keskitytty nyt kaukoihin ja ruutuun. Luoksetulon stopissa oon ruvennut häivyttämään käsimerkkiä pois.Treenaamista riittää vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti