tiistai 22. marraskuuta 2011

Tokotreeniä

Ehdin pitkästä aikaa treenaamaan tokoa kentälle. Ihan vaan kahdestaan treenattiin.

1. Seuraaminen. Oli mun mielestä aika hieno. Aluksi oli ehkä hieman vino, mutta sain korjattua ilman että muuttui kuitenkaan väljäksi. Käännökset meni hyvin myös. Hali oli selkeästi keskittyi tekemään töitä. Seuraaminen juosten oli kanssa tosi hyvä, ei yhtään laukka-askelta.

2. Liikkeestä seis. Harjoiteltiin erikseen seisomista paikoillaan ja nopeaa pysähdystä. Lopuksi yhdistettiin ja tehtiin kisamainen liike. Meni muuten hyvin, mutta liikkeelle lähdössä ensin edisti ja oli liian tiivis, tähän auttoi kun syötin namin lähtökäskyllä. Sen jälkeen seurasi hyvin.

3. Paikallamakuu. Tosi hyvä! No eipä ollut ihmeemmin häiriötäkään, tosin Halilla oli näköyhteys tielle, mistä kulki koiria ja ihmisiä välillä ohi. Liikkeen alussa edelleen on pakko vilkuilla pari kertaa sivuille ennen kuin keskittyy pitämään kontaktin. Mikähän tähän auttaisi...

4. Vauhtinouto ja kapulan pitoa. Pitkästä aikaa tehtiin vauhtinouto. Eipä ollut mitään moittimista tässä. Pysyy jo kivasti paikoillaan nytkähtämättä, kun kapulan heittää, mutta syöksyy silti täysillä perään luvan saatuaan. Otti oikean otteen ja täysiä taas takaisin. Huusin vapautuksen heti kun lähti tulemaan takaisin ja heilutin lelua, silti juoksee melkein kiinni leluun ennenkuin irrottaa otteen.
Kapulan pito mukeltamatta sujui hyvin. Ollaankin aika paljon sitä treenailtu olkkarissa iltaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti