maanantai 19. maaliskuuta 2012

Agilityepikset purina-areenalla

Käytiin sunnuntaina korkkaamassa kisatunnelmaa Haun järkkäämissä epiksissä purinalla. Halin kanssa otettiin kaksi starttia mölliluokassa. Rata oli aika iisipiisi. Ohjaaja tosin rataantutustuessa opetteli sen väärin, mutta onneksi ei startattu ekana ja ehdin huomata virheeni :D

Koiraan oli koko ajan iso luotto, mutta epäilin että ohjaaja jäätyy radalle. Ohjaaja sai onneksi hermonsa kuriin ja vedettiin hienosti puhdas nollarata, jolla irtosi voitto luokasta :) Hali tykitti 25 sekuntia alle ihanneajan, että ei siinä kauan nokka tuhissut. Toka startti otettiinkin sitten enemmän treenin kannalta, kun eka rata meni niin hyvin.

Halin käyttäytyminen kisapaikalla oli aika jees, muutaman kerran kiihtyi mutta ihan älyttömästi on edistynyt, bonarit siitä :) Sailan Maro bc oli myös mukana kannustamassa, Maron rauhoittumistaitoihin meillä on vielä matkaa. Siellä nuori bc poika lekotteli rennosti pää maassa keskellä hallin hälinää.

Maro ja Hali poseeraa

Huomatkaa voittajan hymy :D
Fyssarilla käytiin viikko sitten, missä ei löytynyt mitään kauhean hälyttävää. Leveä selkälihas ja M. trapezius olivat vasemmalta puolelta jumissa, samoin pieniä jumeja reisissä. Noi vasemman puolen selän ja niskan jumitukset varmaan johtuu pitkälti tosta Halin yliliikkuvasta vasemmasta ranteesta :/ Se myös osaltaan selittää sitä pää pystyssä hyppäämistä. Täytyy seurailla sen kuntoa, että voidaanko me tätä lajia kuinka kauan harrastaa. Kotiharjoitteena on vahvistettu lapojen syviä lihaksia ja tehty taspainoharjoituksia. Halia on hoidettu akupunktiolla ja lämpöterapialla, hierojalle mennään kunhan kiireiltä saa järjestettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti