sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Sari Vähäniityn treenit

Treenattiin tiistaina osaavalla opastuksella.

Tehtiin Halin kanssa medikorkeuksilla, joten vauhtia oli vielä normaaliakin enemmän. Ohjaaja oli useimmissa kohdissa auttamattoman myöhässä, mutta silti koira kulki aika kivasti. Naureskeltiin siinä sitten, että ei ole helppoa, kun hommaa ensimmäiseksi autoksi ferrarin. Vähis kuitenkin kannusti, että hän itsekin aloitti nopealla koiralla ja tietää että se on vaikeeta. Mutta että kyllä mä kuulema opin. Koirasta sanottiin taas että huippuhyvä :) Hitto mikä tykki se kyllä olisi jos ohjaaja osaisi ohjata.

Aika tiukkoja ja hienoja käännöksiä tuli suhinan avulla, kun van muisti tehdä sen ajoissa. Ohjaajalla on vaikeuksia valssien kansa. Ympäri pyörähtäessä pyörähtää samalla kaikki järki päästä ja unohtuu rata ja koira ja mitä ylipäätään oli tekemässä. Hauskaa kyllä oli naureskella itelle. Treenien jälkeen tajusin, että taas tuli huudeltua sitä typerää tässä! tässä! joka väliin, vaikka olen opettanut Halille nyt käskyn käsi, jolla ryntää täyttä vauhtia pidemmältäkin matkalta käteen. Enpä sitten tajunnut sitä taaskaan käyttää. Kontakteista meinasi tulla läpi, mutta pysähtyi sitten niille, kun antoi pintakäskyn. Tämä aiheutti sitten sellaisen ilmiön, että Hali jäi keikkumaan A-esteen harjalle sen näköisenä, että pysähdytään tänne sitten.

Mutta oli kyllä niin mahtavat treenit, että sen innoittamana hankin vihdoin sen kisalisenssin. Jaiks! :)

Eilen piti päästä hallille treenaamaan, mutta ei sitten tylsää kyllä päästykään. Tiistaina taas hyppytekniikkaa. Oon muuten varannut sen fyssarin Halille ensi viikolle.

Tänään voisi lähteä aurinkoiselle metsälenkille ja treenata tokoa. Mulla on huomenna lisääntymistieteen lopputentti, joten muuten taitaa kulua ilta repiessä pelihousuja sen kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti