torstai 28. helmikuuta 2013

Agitreenit

Käytiin tänään aksaamassa hallilla.

Aloitin Remin kanssa. Tehtiin takaakierto-suora putki-takaakiertoa. Ensin teki hyvin, mutta innostui putkesta vähän liikaa ja alkoi syöksähdellä takaakierron jälkeen mun selän takaa sinne suin päin. Sen jälkeen treenattiin käteen tulemista. Rem oli yhdessä vaiheessa vähän läähättelevä ja hermostunut, lopetettiin kun se oli rauhallinen. En halua sitä paineistaa kyllä yhtään. Rem ei halua tulla tuollaisessa mielentilassa lähelle ja ottaa muutenkin mielellään etäisyyttä kun tekee töitä. Sen näkee varsinkin tässä aksassa, tokossa ei niinkään. Varmaan se on aika tyypillistä työlinjaiselle nuorelle paimenelle(?),  Hali ei muistaakseni ollut tuollainen vaikka sekään ei aina halunnut kauhean lähelle tulla.

Halin kanssa treenattiin lähinnä kontakteja (puomia ja pari kertaa A) Teki aika kivasti, kerran juoksi läpi. Täytyy treenata näitä kontakteja nyt paljon enemmän ja hyppyyttää vähemmän. Lisäksi harjoiteltiin keppien sisäänmenoa matalan hypyn kautta.

Hallilta ajeltiin Kellokoskelle viemään mun lääkkeet suojaan viikonlopuksi ennustetuilta pakkasilta (mun omassa kämpässä ei ole tilaa, joten täytyy turvautua äidin ulkovarastoon).  Ehdin juuri heittää kelpit kotiin ja antaa ruokaa, kun piti lähteä yöksi päivystämään.

Tällä hetkellä on hiljaista (*koputtaa puuta*) ja elättelen toiveita että saisi nukuttua yön aikana edes jokusen tunnin. Huomenna olisi nimittäin tokotreenit Ojangossa aamuyhdeltätoista, ja olisi kiva päästä treenaamaaan etenkin paikkamakuuta ryhmässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti