maanantai 18. helmikuuta 2013

Hyppytekniikka, päivä 2

Sunnuntai alkoi luennolla koiran lihashuollosta. Käsiteltiin myös pentujen hyppytekniikkaa, mikä oli tosi hyödyllistä kuultavaa.

Halin kanssa tehtiin perussarjaa ja jatkosarjaa, jossa välit piteni ja viimeinen hyppy oli korkeampi. 40 cm hyppäsi vielä hyvin ja rennosti, tästä ylöspäin alkoi olla jäykkyyttä hypyssä ja pää nousi ylöspäin. Esteiden välimatkat arvioi hyvin, ja hyppääminen oli pehmeämpää kuin aiemmin.

Kun katselee suorituksia videolta ja näkee kuinka toi Halin löysä ranne painuu alaspäin alastuloissa, tulee kyllä väkisin sellainen olo että kyllä tämä laji pitäisi lopettaa :/ Se kehittää tohon jalkaan nivelrikon jossain vaiheessa aivan varmasti, ja agility nopeuttaa varmaan satakertaisesti jalan rampautumista. Meidän pitäisi keskittyä vaan tokoon ja jälkeen. Jos Remin kanssa aiotaan aksata myöhemmin niin voihan Hali päästä mukaan tekemään putkea ja joitain matalia hyppyjä ja puomia yms. Noi alastulot on ihan liian rankkoja kestää tollasella jalalla.

Tämän muutaman päivän pohdiskelun kunniaksi ilmosin sen sitten agikisoihin ensi sunnuntaina. Tää on ku tupakointia lopettaisi, tietää ettei kannata ja silti sitä vaan ei osaa tehdä päätöstä lopettaa.

Remi käyttäytyi sunnuntaina muuten tosi hienosti hallilla :) Välillä leikittiin, ja osasi leikkimisen välillä rauhoittua hyvin.

Sunnuntai-iltana matkattiin Poriin töihin. Koirat matkusti hyvin, ja olivat ihan riemuissaan päästyään perille. Remi on kehittänyt muuten hassun juoksutyyliin. Se laukkaa ehkä 6-10 askelta ja pomppaa sitten tasajalkaa korkealle ilmaan. Sitten se kääntyy vielä ilmalennon aikana taaksepäin katsomaan sen näköisenä, että hei näettekö kuinka mä lennän! Kengurumeininkiä :)

Tänään koirat olivat mukana klinikalla ja odottivat kiltisti häkissä yhdeksän tuntia, kun hoidin potilaita. Pääsivät kerran käymään kyllä pissalla. Remikin osasi olla tosi hienosti, nukkui ja köllötteli vaan. Tänään illalla on myös ollut väsynyttä porukkaa, on vissiin ollut aika rankka viikonloppu kun nukutaan vaan.

Tänään siis koirilla lepopäivä, huomenna koitetaan tokoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti